075 - 300 17 04

Ongediertebestrijder nodig in Haarlem?

Bedwantsen in Haarlem?

Soms weten mensen niet zo goed of ze met bedwantsen of muggen in hun slaapkamer te maken hebben. Beide beestjes zorgen immers voor rode, jeukende bultjes. Een verschil is dat de beten van de bedwants over het algemeen veel meer en langer jeuken. Bovendien bijten bedwantsen u vaak meerdere keren vlak bij elkaar op uw huid, en doet een mug dit in de regel niet. Heeft u te maken met bedwantsen en zoekt u een oplossing voor de overlast? Doe in Haarlem en omgeving dan een beroep op VKP Plaagdierbestrijding. Na onze vlugge service kunt u weer ongestoord slapen.

Bestrijd de bedwants

Bedwantsen bestrijden kan lastig zijn. De beestjes houden zich namelijk in kieren en gaten op, en het is lastig om ze allemaal te vinden en te dichten. Bovendien kunnen bedwantsen lang zonder voedsel, en houden ze zich ondertussen schuil. Als u denkt dat de plaag verholpen is, hoeft dat daarom niet het geval te zijn. Om van dit ongedierte af te komen, is het noodzakelijk om alle beddengoed en kleding op minstens 60 graden te wassen. Wanneer u het wasgoed naar de wasmachine brengt, kunt u de bedwantsen echter onbedoeld verspreiden. Wees daarom heel voorzichtig, en probeer de slaapkamer te isoleren.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het oplossen van de bedwantsenplaag? Schakel dan gerust de hulp van onze experts in. Wij staan altijd voor u klaar en komen zo snel mogelijk naar Haarlem toe. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we altijd voor een passende oplossing zorgen. Meer weten? Neem contact met ons op, en we vertellen u er alles over!

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Alphen aan den Rijn, IJmuiden, Heemskerk, Ridderkerk, Zwijndrecht en omgeving.

Hoofdvestiging