075 - 300 17 04

Ongediertebestrijder nodig in Haarlem?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden in Haarlem

Kijkt u naar uw favoriete tv-serie, maar moet u steeds een vlieg wegjagen? Iedereen weet dat dit al bijzonder ergerlijk is. Het wordt echter nog veel vervelender als u met een grote hoeveelheid vliegen te kampen heeft. Of het nu om fruitvliegen, bromvliegen of rioolvliegjes gaat, deze onhygiënische diertjes zorgen voor veel overlast. Huis-tuin-en-keukenmiddelen blijken vaak helaas niet effectief. Ook muggen kunnen veel overlast veroorzaken. Ze houden u uit uw slaap en zorgen voor jeukende bulten. Zoekt u een manier om van de hinder af te komen? De medewerkers van VKP Plaagdierbestrijding staan voor u klaar. In de regio Haarlem zijn wij uw specialist om overlast van muggen, vliegen en rioolvliegjes te verhelpen.

Rioolvliegjes in huis

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u rioovliegjes normaal gesproken in uw riool. Soms zijn deze motmuggen, zoals ze eveneens worden genoemd, ook daarbuiten te vinden. Ziet u deze beestjes elders in uw woning? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met rioollekkage. Door het scheurtje komen de vliegjes dan naar buiten. Ze nestelen zich in het vrijgekomen slib, en planten zich vervolgens snel voort. Deze insecten zijn erg onhygiënisch en verspreiden bovendien ziektes. Daarom is snel ingrijpen vereist. Heeft u te maken met motmuggen? Roep dan gerust onze hulp in. Onze experts zorgen in Haarlem en omgeving voor een vlugge en vakkundige oplossing. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u te allen tijd op ons rekenen!

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Alphen aan den Rijn, IJmuiden, Heemskerk, Ridderkerk, Zwijndrecht en omgeving.

Hoofdvestiging