075 - 300 17 04

Ongediertebestrijder nodig in Haarlem?

Wespen bestrijden in Haarlem

Verstoren wespen uw zomerplezier? Zoemen ze rond in uw tuin, of hebben ze een nest in uw schuur gemaakt? Kleine aantallen kunt u zelf verwijderen, maar als het om veel exemplaren gaat, dan wordt het lastig. Dan zoekt u een expert om de overlast weg te nemen. Voor wespen bestrijden schakelt u in de regio Haarlem VKP Plaagdierbestrijding in. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passende oplossing te bieden. Dan is de hinder snel voorbij!

Overlast van wespen

Vooral in de zonnige zomermaanden kunnen wespen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Ze zitten op uw voedsel en steken bijzonder snel. Heeft u te maken met een wespenplaag in uw tuin? Of heeft u een wespennest gesignaleerd, dat u verwijderd wilt hebben? Wespen bestrijden kunt u met een gerust hart aan onze experts overlaten. We zorgen voor een veilige oplossing. U kunt in uw tuin dan weer ongestoord van de zomerzon genieten.

Snelle service

Wilt u af van die vervelende wespen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via 075 - 300 17 04. Met onze snelle service verhelpen we de hinder dan zo vlug mogelijk. Wespen bestrijden? Wij komen in de regio Haarlem graag voor u in actie!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Alphen aan den Rijn, IJmuiden, Heemskerk, Ridderkerk, Zwijndrecht en omgeving.

Hoofdvestiging