0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Haarlem

Kakkerlakken Haarle?

Krioelen er kakkerlakken in uw keuken? In uw kookvertrek kunt u dit ongedierte dan ook meestal vinden. Als u ze daarbuiten aantreft, is het een teken dat het om een fikse plaag gaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de bestrijding? In Haarlem en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar.

Voorkom de kakkerlak

Er zijn veel preventieve maatregelen die u kunt treffen om kakkerlakken te voorkomen. Zet de temperatuur in huis bijvoorbeeld niet te hoog, want daar houden deze beestjes niet van. Lucht uw woning daarom ook regelmatig. In de keuken is het van belang om alles goed schoon te houden. Kakkerlakken houden immers van viezigheid en voedsel. Ruim etensresten daarom meteen op, en dek ze goed af. Ook vet, bijvoorbeeld op het gasstel, moet meteen worden schoongemaakt.

Kakkerlakken bestrijden

Ondanks preventieve maatregelen is een kakkerlakkenplaag helaas niet altijd te voorkomen. Wat doet u dan? Er zijn veel middeltjes op de markt die beloven de kakkerlak te bestrijden. In sommige gevallen is dat inderdaad zo, maar vaak is dit ongedierte resistent voor het gif. Lukt het u niet om van de kakkerlakken af te komen? Schakel dan de hulp van onze professionals in. Dankzij onze ruime ervaring en moderne middelen kunnen wij u van de plaag afhelpen. Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op. We komen met plezier naar u in Haarlem toe om de kakkerlakken te verwijderen!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606