0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Haarlem

Steenmarters in Haarlem?

Met zijn roodbruine vacht, witte bef en katachtige uitstraling is de steenmarter een mooi dier. Speels ook, want dit roofdier stoeit maar wat graag met zijn soortgenoten. In de natuur is dat prachtig om te zien. Als het op uw zolder of in uw garage gebeurt, is het een ander verhaal. Dan zoekt u een oplossing om van de problemen af te komen. In Haarlem en omgeving kan de door ons aangedragen professional u hiermee helpen.

Beschermde diersoort

Er werd in de vorige eeuw veel op steenmarters gejaagd. Zelfs zo veel, dat het dier met uitsterven werd bedreigd. Daarom kreeg de steenmarter een beschermde status. Dat bleek effectief, want tegenwoordig zijn er weer heel wat steenmarters in Nederland te vinden. De laatste jaren veroorzaken ze steeds meer overlast. Vooral auto’s zijn een geliefd doelwit van deze marterachtigen. Vangen of doden is vanwege zijn status echter niet toegestaan. Is er een andere oplossing?

Steenmarter verjagen

Andere opties zijn er zeker. De steenmarters worden dan niet gevangen of gedood, maar wel verjaagd. Onze medewerkers hebben veel ervaring met deze werkwijze opgedaan. Wilt u dat wij de steenmarter verjagen voor u? Neem dan contact met ons op. Wij staan in de regio Haarlem altijd voor u klaar.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606