075 - 300 17 04

Ongediertebestrijder nodig in Haarlem?

Steenmarters in Haarlem?

Met zijn roodbruine vacht, witte bef en katachtige uitstraling is de steenmarter een mooi dier. Speels ook, want dit roofdier stoeit maar wat graag met zijn soortgenoten. In de natuur is dat prachtig om te zien. Als het op uw zolder of in uw garage gebeurt, is het een ander verhaal. Dan zoekt u een oplossing om van de problemen af te komen. In Haarlem en omgeving kan VKP Plaagdierbestrijding u hiermee helpen.

Beschermde diersoort

Er werd in de vorige eeuw veel op steenmarters gejaagd. Zelfs zo veel, dat het dier met uitsterven werd bedreigd. Daarom kreeg de steenmarter een beschermde status. Dat bleek effectief, want tegenwoordig zijn er weer heel wat steenmarters in Nederland te vinden. De laatste jaren veroorzaken ze steeds meer overlast. Vooral auto’s zijn een geliefd doelwit van deze marterachtigen. Vangen of doden is vanwege zijn status echter niet toegestaan. Is er een andere oplossing?

Steenmarter verjagen

Andere opties zijn er zeker. De steenmarters worden dan niet gevangen of gedood, maar wel verjaagd. Onze medewerkers hebben veel ervaring met deze werkwijze opgedaan. Wilt u dat wij de steenmarter verjagen voor u? Neem dan contact met ons op. Wij staan in de regio Haarlem altijd voor u klaar.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Alphen aan den Rijn, IJmuiden, Heemskerk, Ridderkerk, Zwijndrecht en omgeving.

Hoofdvestiging